29 Haziran 2010 Salı

Yeni Mağaza Channel





























Yeni Mağaza Splash Swimwear







Bu elbise için goproxing.com adresine gidin. Boşluğa http://www.stardoll.com/en/cinema/?id=155 linkini yapıştırın. "Enter"a basın. Açılan sayfada üyelik girişi yapın. Bedava suitinizdedir

27 Haziran 2010 Pazar

Bedava Simple Prom Dress




















Bu bedava için ilk önce stardolla gidip üyelik girişi yapın. Daha sonra sol tarafta medollu tasarla yazısının üstünde hesabım yazıyor ya ona tıklayın. Tıkladığınızda tam ortada bir kullanıcı no göreceksiniz. O numarayı http://www.simple.co.uk/stardoll/?u= adresinin sonuna ekleyin. Örneğin kullanıcı nonuz 12345678 ise http://www.simple.co.uk/stardoll/?u=12345678 şeklinde olacak. Bu adrese gidin. Daha sonra oradaki formu doldurup submite basın. Ama herkes doğum tarihini 1987 yapsın.

Hediyemetrenin Gizli Hazinesinin İçindeki!

Karşınızda,yaz hediyemetrenin 4 hafta üst üste doldurulduğunda açılan gizli hazinenin içindeki!!!


Harika bir oda!Suite shoptan sahip olamayacağınız yerden camlı bedava oda!Ama aslında 800 stardollar verdikten sonra 14 veya 20 liraya alınebilecek bir oda saçma.Bunun yanında en azından başka hediyeler verilebilirdi.Neyse,almak isteyenler alabilir.4 kere üst üste doldurunca bu hediye geliyormuş.

Yeni Mağaza-Super Supreme


İşte yeni bir stardoll mağazası!Limitli koleksiyonlardan birisi.Super Supreme!Oyuncak biblo türü hediyelik eşyalara benziyor!Daha çok dekor amaçlı.Beğeneceğinize eminim!




100% Ömür Boyunca Süperstarlık


Bunu yapmak çok zor.Ama başaracağınıza eminim.Şimdi yeni bir Blogspot üyeliği açın.Modayla alakalı bir blog olsun.Ama stardoll ile hiç alakası olmayacak!Bir sürü yazı yazmanız
ve çok popüler olunca bir gün stardoll'e blogunuzun adresini mesaj ile gönderin eğer stardoll blogunuzu beğenirse süperstar olmadan önce dergiye çıkıyorsunuz.Şansınız varsa Stardoll dergide yazar seçiliyorsunuz!Eğer yazar olamazsanız bile dergiye çıktıktan sonra süperstar oluyorsunuz dediğim gibi çok ama çok zor bunu başaracağınıza eminim!

Süperstarlara 15 Yeni Saç

Stardolle 15 yeni birbirinden güzel saç eklenmiş.Tabii süperstarlara.Ben en çok 10. saçı beğendim.Peki ya siz en çok hangisini beğendiniz???

Bedava Dünya Kupası Küresi


Bu bedava için http://www.stardoll.com/el/contest/view.php?id=423 adresine gidin ve üyelik girişi yapın. Daha sonra http://www.stardoll.com/el/contest/finish.php?id=423 adresine gidin. Bedava suitinizdedir.

Le 2010 Yaz Sezonu




























































































Temmuz Ayı Hotbuys'ları

İşte Temmuz ayı Hotbuys'ları!Gelecek perşembe satışa sunulacak versace elbiseleri,topshop marka fiyonklu taç,H&M marka ayakkabılar çok ilgi görecek!









































































































































































































































































































































26 Haziran 2010 Cumartesi

Bedava NBTM Top Model Elbisesi


Bu bedava icin goproxing.com adresine gidin. Bosluga http://www.stardoll.com/en/cinema/?id=155 linkini yapistirin. `GO` butonuna basin ve acilan sayfada uyelik girisi yapin. Elbise suitinizdedir.

Monster High Bebekleri


Bedavalarını aldığımız Monster High sinemasının bebekleri stardolle geldi linklere
tıklayarak bebekleri giydirebilirsiniz.

Günün Ünlü Kıyafetleri-Lena Mayer

Lena Eurovision 2010 birincisi oldu.Onun kıyafetleri de stardollde almanya bayrağıyla beraber bedava alınıyor.İşte,bakın:



Yeni Makyaj Mağazası-Luxe














Gerçekten bu makyaj malzemeleri çok güzel ama çok pahalılar.Eğer süperstarsanız ve bu
makyaj malzemelerini almak istiyorsanız paranızı biriktirip sand eye dust'ü satın alarak parlaklık katabilirsiniz.Daha sonra süreceğiniz tüm dot göz farları parıldayacak. Yani bir göz farıyla tüm parlak renkleri elde edebileceksiniz.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails